verdon-clean-piping

Buizenfitterij met hoge zuiverheidsgraad


De gebruikte uitrustingen en de kwalificatie en polyvalentie van ons permanent bijgeschoold personeel, maken het voor VERDON mogelijk om wereldwijd buizen te prefabriceren binnen de volgende vakgebieden:

  • farmaceutica (specifieke gebruiksklare buizen);
  • voedingsindustrie (brouwerijen, mouterijen, suikerraffinaderijen;)
  • cosmetica en halfgeleiders.

verdon-haute-purtee

VERDON heeft een ruime ervaring verworven in het vaststellen van lasprocedures en het uitvoeren van laswerken met alle soorten roestvrij staal.

verdon-clean-piping-img

interieur industrie pharmaceutique

In dit kader, beschikt VERDON over gekwalificeerd personeel dat zich ontfermt over orbitale laswerken aan specifiek ontworpen buizen (voor de sectoren van de farmaceutica, de elektronica, de voedingsindustrie, …) en heeft zij een groot aantal ultramoderne lasposten en draagbare en vaste orbitale lasmachines (met open en gesloten koppen) ter beschikking.

Wij schakelen uitsluitend personeel in dat werd erkend op basis van de Europese lasnormen en dat regelmatig wordt gecontroleerd door een onafhankelijk organisme.

Om een hoogwaardige laskwaliteit te waarborgen, doet VERDON bovendien een beroep op externe controleorganismen die hun controles uitvoeren volgens verschillende methodes: endoscopie, radiografie, lektesten met helium, visuele inspectie, enz.

Zo is VERDON onder meer in staat om volledige systemen te ontwerpen, te assembleren en te installeren voor de distributie, opslag, filtering- en regeling van speciale vloeistoffen en gassen. In haar werkateliers ontfermt VERDON zich over de studie en bouw van afgewerkte deelconstructies (werkbanken, chassis, skids, elektriciteitskasten en programmeerbare besturingssystemen) die eerst door ons worden getest worden alvorens ze ter plaatse worden gemonteerd.

Daarnaast beschikt VERDON over de nodige knowhow voor het ontwerpen en bouwen van CIP-reinigingsinstallaties voor “containers” om het wereldwijd zeetransport ervan te vergemakkelijken.

Voor de sector van de waterzuivering en de drinkwatervoorziening, ontwikkelen wij eveneens dit type installatie.