header-news-verdon-cicr

VERDON neemt de firma CICR over en versterkt haar aanwezigheid in Frankrijk.


De firma CICR, gelegen tussen Compiègne en Noyon, is al meer dan 50 jaar actief in de sectoren van de ketelmakerij en de industriële buizenfitterij in roestvrij staal en koolstofstaal met een specialisatie in drukketels.

De groep VERDON, waarvan de maatschappelijke zetel in België is gevestigd, stelt 500 loontrekkenden tewerk en heeft een omzetcijfer van 50 miljoen euro. Al 35 jaar is de groep een belangrijke partner in de technologische dienstverlening aan de industrie en de tertiaire sector. VERDON beschikt over een ruime expertise in de bouw, de exploitatie en het onderhoud van installaties.

De groep VERDON biedt een compleet en technisch veelzijdige dienstverlening: engineering en onderzoek, industriële buizenfitterij met hoge zuiverheidsgraad, ketelmakerij, productie-skids, HVAC, elektriciteit, instrumentatie en automatisering.

Via haar filialen en partners in Europa, Afrika en het Midden-Oosten, combineert de groep haar internationale expertise met een lokale dienstverlening in de sector van de farmaceutica en cosmetica, de nucleaire sector, de energie-, olie- en gassector, de voedingsindustrie, de brouwerij- en luchthavensector en de sector van de datacenters.

Met de overname van CICR, breidt de groep VERDON haar aanbod verder uit binnen hoogtechnologische vakgebieden met een grote toegevoegde waarde.

De synergiën die vorm zullen krijgen dankzij deze overname, zullen het voor de groep VERDON – als projectintegrator-coördinator, ontwikkelaar en producent van complete industriële oplossingen – mogelijk maken om een nieuwe sterke groei door te maken in Frankrijk en met name in het Parijse bekken.

CICR reprise 5

verdon cicr reprise 2

verdon CICR reprise