verdon-securite

Veiligheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid liggen aan de grondslag van de bedrijfscultuur van de groep VERDON. Ons HSEQ-beleid voldoet aan de geldende normen en standaarden, maar gaat ook veel verder.

Het HSEQ-beleid beoogt de uitmuntendheid en dit zowel voor wat betreft de professionele instelling als op het vlak van de ontwikkeling van specifieke oplossingen en procedures binnen onze expertise.

Ons veiligheidsbeheersysteem voldoet aan de OHSAS 18001-norm. Bovendien zijn alle entiteiten van de groep MASE- en VCA-gecertificeerd.

sécu MASE-300x251- verdon

VCA

De voorbeeldfunctie van de hiërarchische oversten, de persoonlijke betrokkenheid van elkeen, het naleven van de regels en een overleg voorafgaand aan elke actie, zijn de sleutel van ons succes.

Ons uniek en performant kwaliteitsbeheersysteem is specifiek afgestemd op onze expertise. Het voldoet aan de ISO 9001-norm en aan de criteria van de EFQM (European Foundation for Quality Management).

ISO qualité

Via dit ERP-kwaliteitssysteem kunnen wij tegemoetkomen aan de vraag van onze klanten naar een betere kwaliteit, traceerbaarheid en verslaggeving in uiteenlopende sectoren, zoals de nucleaire, farmaceutische en chemiesector en de voedingsindustrie.

De invoering van dit systeem heeft het voor ons mogelijk gemaakt om onze projectkosten te optimaliseren en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

quality control verdon 2

qulaity verdon 2

quality control verdon